Novi Sad
07.11.2011.
16:25 > 06:44
Rušenje bespravno izgrađenog objekta na Donjem putu u Ribnjaku počelo je juče sa dva sata kašnjenja pošto je vlasnica objekta Vanja Sovilj blokirla ulaz na plac.
  • Smilja

    08.11.2011 18:29
    A šta je sa drugim objektima u Novom Sadu?
    Izgleda da inspektorka Slavica Lazov i njeni saradnici primenjuju zakon tamo gde su malo zaradili.
    Recimo u dvorištu Danila Kiša 3 je izgrađen iza zgrade nelegalno objekt. Znači umesto dvorišta i mesta za igranje dece, Pantići su izgradili objekt, postavili rampu-privatna svojina. Vrlo interesantno da inspektori nisu ništa videli, dok se retroaktivno nije dobijala dozvola i ne sumnjam, sigurno je dobijena. Iskreno se nadam da će jednom tom javašluku se stati na rep, ali svima, nije vašno ko koga poznaje. U ime nas svih, građana Novog Sada.
  • Man Not Machine

    08.11.2011 07:53
    Nema obale
    Na planeti Zemlji jedino u Novom Sadu nema slobodne obale na Dunavu. Probrani sebicni vlasnici ilegalnih kuca i restorana uz samu obalu uzimaju obalu ugradjujuci je u dvoriste iza kuce. Jos ce im to legalizovati. Tako da je gradjanima (drugog reda) ostao samo onaj mravinjak od Stranda za kupanje, koji debelo placaju. Ceo sistem je usmeren na otimanje i zadovoljavanje bolesne pohlepe, a protiv naroda.
  • gerilac

    07.11.2011 19:30
    a prilaz...
    Nekada si na Ribnjaku mogao da dodješ i do vode, da praviš roštilj, da se kupaš, sunčaš...sad su obalu proglasili za privatnu svojinu, ogradili "svoje" parcele...
  • Biber i So

    07.11.2011 19:20
    Dajte video!
  • JA-

    07.11.2011 16:54
    Zajebancija
    Isti slucaj je bio i sa vilom na glavnom putu kod raskrsnice za Petrovaradin. Porusen deo pa ponovo dogradjen i eno je stoji i dan danas. Mislim daje vlasnik bio neki Ceda ili tako nesto.Uglavnom ona stoji pa ce i ova tako samo je pitanje vremena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna